Barion Pixel

Green Bali Kratom Őrölt

(5 vásárlói értékelés)

1,690Ft49,990Ft

Cikkszám: KRGRBA Kategória: Product ID: 56

Leírás

A zöld kratomok az árnyékos helyen, lassú szárítás miatt őrzik meg eredeti élénkzöld színüket. Hagyományos felhasználásban hosszú, unalmas, monoton munkákhoz használják. Ma már a nyugati világban is egyre többen számolnak be arról, hogy bármilyen fizikai, szellemi munka elvégzését megkönnyíti, és a tanulást is jóval érdekesebbé és kellemesebbé teheti. A használók szerint a zöld kratomok segítenek egyszerre az éberség, a hangulatjavítás és az öszpontosítás hosszú távú fenttartásában. Tetmészetes, antidepresszánnak és nyugtatónak is hatásos lehet, reméljük a következő évek kutatásai erre fényt derítenek.

A magyarországi jogszabályok alapján a termék csak botanikai vagy analitikai célokra forgalmazható. Nem emberi fogyasztásra. Botanikai célokra vagy herbáriumi gyűjteményben használható. Gyermekektől távol tartandó!

További információk

Tömeg N/A
Minőség

Első osztályú

Feldolgozás

Szárított-őrölt (Nano kratom)

Származás

Indonézia

Green Bali Kratom Őrölt termékről 5 értékelés

 1. Fanni

  Másik kedvencem. Tiszta, jó minőségű, nyugtató hatású. Praktikus, visszazárható csomagolással, a legkedvezőbb árakon az oldalon!

 2. Vato

  A legjobb fajta, csak ajánlani tudom mindenkinek!

 3. Alter

  Szerintem ez egy jó fajta, pont olyan amilyennek egy green kratomnak lennie kell. Élénkít, de nem túl durván, jó kedvet, és munkatűrést viszont nagyban segíti.
  Állagra közepesen gyorsan ázik át, megfelelő finomságúra van őrölve, közepesen keserű.

 4. Emese

  Amiket eddig rendeltem, mind jó minőségűek voltak, és más-más módon érzékeltem a hatását. Ez a fajta az, amiből számomra egy kevés is elég, mert elég intenzív a hatása. Én is csak ajánlani tudom.

 5. Járóka Ádám (megerősített tulajdonos)

  Számomra a legmegfelelőbb! 🙂

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.