Barion Pixel

Green Horn Kratom Őrölt

(1 vásárlói értékelés)

1,990Ft49,990Ft

Cikkszám: KRGRHO Kategória: Product ID: 66

Leírás

A zöld kratomok az árnyékos helyen, lassú szárítás miatt őrzik meg eredeti élénkzöld színüket. Hagyományos felhasználásban hosszú, unalmas, monoton munkákhoz használják. Ma már a nyugati világban is egyre többen számolnak be arról, hogy bármilyen fizikai, szellemi munka elvégzését megkönnyíti, és a tanulást is jóval érdekesebbé és kellemesebbé teheti. A használók szerint a zöld kratomok segítenek egyszerre az éberség, a hangulatjavítás és az öszpontosítás hosszú távú fenttartásában. Tetmészetes, antidepresszánnak és nyugtatónak is hatásos lehet, reméljük a következő évek kutatásai erre fényt derítenek.

A magyarországi jogszabályok alapján a termék csak botanikai vagy analitikai célokra forgalmazható. Nem emberi fogyasztásra. Botanikai célokra vagy herbáriumi gyűjteményben használható. Gyermekektől távol tartandó!

További információk

Tömeg N/A
Minőség

Első osztályú

Feldolgozás

Szárított-őrölt (Nano kratom)

Származás

Indonézia

Green Horn Kratom Őrölt termékről 1 értékelés

 1. Kallos Zsolt (megerősített tulajdonos)

  Ilyet is rendeltem, mert láttam, hogy nincs róla még vélemény. Én az a típus vagyok aki hiszi, hogy az extra elnevezésű csomagok feleslegesek, mert úgysem lehet szignifikáns különbséget tapasztalni. Így van ez a Green Horn-al is. Nagy különbséget nem tudok mondani eközött, és mondjuk a Green Maeng Da között.
  Mindkettő jó minőségűnek érződik. Ez már a színén is látszik pl.
  De értem, marketing fogás, és minden bolt ezt csinálja. A Kratombolt legalább visszafogott. 🙂
  És ha már itt tartunk, akkor inkább a boltról mondanám el, hogy igazán kellemes csalódás. Profi, és szép csomagolás. Első rendelőként, mindenhez kaptam extra 10% ajándékot, ráadásul még egy energiaitalt is. És a másodikhoz is fogok valamit azt írták. 😀
  Lesz második, de nem ezért. Mindenesetre nagy pacsi nekik. 😀
  Nagyon kedves tőlük. Csak ajánlani tudom őket!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük