Barion Pixel

Red Productivity Kratom Őrölt

(3 vásárlói értékelés)

1,990Ft49,990Ft

Cikkszám: KRREPR Kategória: Product ID: 104

Leírás

A piros kratomok sötétebb tónusának titka a szárítási eljárásban rejlik. A frissen szüretelt kratomlevelek szárítás során elkezdenek fermentálódni, amik módosíthatják a növény hatóanyag-összetételét az egyéb szárítási technológiákhoz képest.

A piros kratomokra leginkább a nyugtató, lazító, fájdalomcsillapító hatás a jellemző a beszámolók szerint. Segíthetnek a fesztülségoldásban, megnyugtathatják az elmét és közben egy kellemes jóérzést és természetes optimizmust adhatnak. A piros kratomok gyakran bizonyulnak hatásosnak különféle alvási problémák esetén. A fizikai fájdalom csillapítását is nagyban elősegíthetik, legyen szó akár krónikus fájdalomról. Az izomlázra vagy különböző izom és izületi fájdalmak enyhítésére is jó alternatíva lehet a jövőben a gyógyszertári fájdalomcsillapítók helyett.

A magyarországi jogszabályok alapján a termék csak botanikai vagy analitikai célokra forgalmazható. Nem emberi fogyasztásra. Botanikai célokra vagy herbáriumi gyűjteményben használható. Gyermekektől távol tartandó!

További információk

Tömeg N/A
Minőség

Első osztályú

Feldolgozás

Szárított-őrölt (Nano kratom)

Származás

Indonézia

Red Productivity Kratom Őrölt termékről 3 értékelés

  1. 2022

    Valakinek van véleménye RED PRODUCTIVITY kratomról ?

  2. (megerősített tulajdonos)

    A mentális éberségemhez választottam ezt, olyat kerestem, ami nem lenyom, hanem csak oldja a szorongást, nem feszülök rá a dolgokra, de közben a munkámat is tudom végezni, koncentrálni. Nekem bevált, van hogy a reggeli kávémba teszem és akkor kipattintja a szemem, irányba állít és go! Aludni is jól lehet tőle.

  3. Mimi (megerősített tulajdonos)

    Szokásos kellemes piros kratom, annyi csavarral hogy a legkeserűbb amit eddig valaha próbáltam, viszont kifizetődő, mert nagyon megnyugtató és ellazító.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük