Barion Pixel

Stem & Vein Kratom Őrölt

(1 vásárlói értékelés)

1,990Ft49,990Ft

Cikkszám: KRSTST Kategória: Product ID: 109

Leírás

A stem & vein a kratom leveleinek szárából és erezetéből készül. Egyre nagyobb népszerűsége van a kratom kutatásában és felhasználásában, mert az erezet alkaloid összetétele jelentősen eltér a sima őrölt-szárított levéltől. Míg a levél többi részében a Mitragynine és 7-hydroxymitragynine hatóanyag van jelen magas koncentrációban, a levél erezetében mitraphylline, rhynchophylline, és Corynantheidine található magas koncentrációban. Ezért egészen másfajta hatásról számolnak be ott, ahol emberi fogyasztásra használják.

A tudomány feladata, hogy pontosabban feltérképezze a kratom erezetében rejlő lehetőségeket. A beszámolók szerint gyakran keverik normál kratomlevéllel a potensebb, komplexebb hatás elérése érdekében. Külföldi kratom közösségekben egyre többet hallani, hogy a stem & vein alkaloidtartalma kiváló fájdalomcsillapító, sokan a red fajtáknál is hatásosabb fájdalomcsillapítóként írják le. Remélhetőleg az elkövetkező évek kutatásai alátámasztják ezeket a tapasztalatokat laboratóriumi körülmények között is.

A magyarországi jogszabályok alapján a termék csak botanikai vagy analitikai célokra forgalmazható. Nem emberi fogyasztásra. Botanikai célokra vagy herbáriumi gyűjteményben használható. Gyermekektől távol tartandó!

További információk

Tömeg N/A
Minőség

Első osztályú

Feldolgozás

Szárított-őrölt (Nano kratom)

Származás

Indonézia

Stem & Vein Kratom Őrölt termékről 1 értékelés

  1. Péter

    Nagyon jó, ha fáj a fejed karod, hátad, hasad vagy bármid igazából az ettől el fog múlni, cserébe kisebb a flow érzése. Barátnőtől tudom hogy menstruációra is jó 🙂

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük